Kaj je opustitev DEA X?
Kaj je opustitev DEA X?

Video: Kaj je opustitev DEA X?

Video: Kaj je opustitev DEA X?
Video: A'Studio - Так Же Как Все (LIVE @ Авторадио) 2024, Julij
Anonim

The X odpoved Ta zahteva izhaja iz Zakona o zdravljenju odvisnosti od drog (DATA) iz leta 2000, ki ga je Kongres sprejel kot odziv na naraščajočo krizo motnje uživanja opioidov. DATA omogoča zdravnikom, ki izpolnjujejo določene kvalifikacije, zdravljenje motenj uživanja opioidov z buprenorfinom v klinikah.

Kaj je v zvezi s tem licenca DEA X?

Zdravnik ima veljavno " X ” opustitev (trenutno DEA registracija), ki označuje, da se odpoveduje predpisovanju za 30, 100 ali 275 bolnikov. Za predpisovanje 275 bolnikom morate biti certificirani za ASAM, ABPM ali AOAAM ali vaditi v "kvalificirani praksi".

Drugič, kaj je opustitev podatkov 2000? PODATKI 2000 dovoljuje usposobljenim zdravnikom, da pridobijo a opustitev iz ločenih zahtev za registracijo Zakona o zdravljenju odvisnikov od narkotikov za zdravljenje odvisnosti od opioidov z opioidnimi zdravili s seznama III, IV in V ali kombinacijami takih zdravil, ki jih je posebej odobrila Agencija za hrano in zdravila

Prav tako veste, kaj je opustitev buprenorfina?

Ovire za pridobitev a buprenorfin ( Suboxone ) opustitev v ZDA so majhne, a so v glavah mnogih zdravnikov velike. Le 46 500 - približno 5% državnih zdravnikov - jih ima odpovedi predpisati buprenorfin , zdravilo, ki se uporablja za zdravljenje odvisnosti od opioidov. Pentinu je zdravljenje odvisnosti del družinske oskrbe.

Ali butrani potrebujejo številko X DEA?

Ker Butrans ni raziskano in je ni odobreno za zdravljenje motenj zasvojenosti, 1 zdravniki narediti ne potrebujejo opustitve ali spremenjenega zakona o zdravljenju odvisnosti od drog (DATA). DEA registracija številko (tako imenovani X ” številko ) predpisati Buttrans.

Priporočena: