Kaj pomeni Transmasculine?
Kaj pomeni Transmasculine?

Video: Kaj pomeni Transmasculine?

Video: Kaj pomeni Transmasculine?
Video: Как занимаемся кексом?/ какие принимаем гормоны?/ Q/A 2024, Julij
Anonim

Transmasculine je izraz, ki opisuje transrodne osebe, ki so bile ob rojstvu dodeljene ženski, vendar se v večji meri identificirajo z moškostjo kot z ženskostjo. Spolno tekoči ljudje, ki so najpogosteje moški.

Kaj pri tem pomeni nebinarno transmaskulino?

Nekdo, ki nadaljuje s testosteronom, da bi prikril svoj videz, vendar se opredeli kot ne - binarni /agender/genderless bi biti transmasculine . V kratkem, transmaskulin je način, kako opisati svojo transnessnost, ne da bi se je držali binarni spol položajev (tako kot pri ftm). Transmaskulinity je vključno z ne - binarni ljudi.

kaj pomeni biti transfeminin? A transfeminin Posameznik se lahko identificira z mnogimi vidiki ženskosti, vendar se ne opisuje kot "ženska".

Glede na to, kakšna je razlika med Transmasculine in Transman?

je to transseksualca je (ozko | osebe) s spolno identiteto (samopodobo), ki je v nasprotju s fizičnim spolom posameznika: je fizično moški, vendar se identificira kot ženska, ali obratno, transmasculine je v zvezi z žensko na moškega transseksualca ljudje ali izkušnje, zlasti izkušnje moških

Kaj je Trigender?

Trigender je spolna identiteta, ki jo lahko dobesedno prevedemo kot „tri spole“ali „trojni spol“. Trigender ljudje doživljajo točno tri spolne identitete, bodisi hkrati bodisi med njimi. Te tri identitete spolov so lahko moški, ženske in/ali katere koli druge binarne identitete.

Priporočena: