Kaj je trebušna malina?
Kaj je trebušna malina?

Video: Kaj je trebušna malina?

Video: Kaj je trebušna malina?
Video: Malina visaca 2024, Julij
Anonim

To se običajno imenuje pihanje maline : Piha a malina , jagoda ali razveseljevanje Bronxa je hrup, ki pomeni posmeh, resničen ali pretvarjan. Nastane tako, da jezik položimo med ustnice in pihamo, da proizvedemo zvok, podoben napenjanju.

Kaj poleg tega pomeni, ko nekomu podarite malino?

Pihanje a malina , jagode ali da Bronx razveseli, je, da narediti hrup, podoben vetrovi, ki lahko pomeni posmeh, resničen ali pretvarjen. Lahko se uporablja tudi v otroški fonemični igri, bodisi izključno pri otroku bodisi pri odraslih do otroka, da bi spodbudili posnemanje na veselje obeh strani.

Poleg zgoraj, kakšen je zvok pihanja maline? Bronx navijaj in razstreli malino . Bronx cheer je ameriški izraz za norčevanje hrup nastala z vtikanjem jezika med ustnice in piha , ki proizvaja a hrup to zvoki podobno napenjanju. Enako hrup je poklican pihanje maline ali razzberry v drugih angleško govorečih državah.

Podobno se lahko vprašamo, zakaj pihanje nekomu v trebuh reče malina?

Piha a " malina "izhaja iz rimanega slenga Cockneyja" malina tart "for" prd ". Rimovani sleng se je v britanski komediji uporabljal zlasti za sklicevanje na stvari, ki bi bile vljudnemu občinstvu nesprejemljive.

Kako se nekomu reče pihanje v trebuh?

To se običajno imenuje piha maline: Pihanje malina, jagoda ali razveseljevanje v Bronxu je povzročiti hrup, ki pomeni posmeh, resničen ali pretvarjan. Narejen je tako, da jezik položimo med ustnice in piha proizvajati zvok, podoben napenjanju.

Priporočena: