Ali antibiotiki zdravijo kraste?
Ali antibiotiki zdravijo kraste?

Video: Ali antibiotiki zdravijo kraste?

Video: Ali antibiotiki zdravijo kraste?
Video: [Конфликт, Юра Берчик спросил за базар, Руслан,Тимур Никулин, Али Хайбати] #смотритут 2024, Julij
Anonim

Cochrane Review iz leta 2007 je ugotovil, da je permetrin za lokalno uporabo najučinkovitejši zdravljenje garje . Hujši simptomi lahko zahtevajo kratek tečaj lokalnih ali peroralnih steroidov. Sekundarne okužbe lahko zahtevajo antibiotiki , ki ga je treba predpisati na podlagi podatkov o kulturi in občutljivosti.

Če upoštevamo to, kateri antibiotik se uporablja za zdravljenje kraste?

Permetrin

Podobno, koliko zdravljenja je potrebno, da se znebite kraste? Zdravljenje za razširjeno kraste Nekaterim bolnikom je treba le vzemi en odmerek, vendar veliko moram vzemi dva ali tri odmerke za zdraviti garje . Tablete se običajno jemljejo enkrat na dva tedna.

Pozneje se lahko vprašamo, ali se garje zdravijo brez recepta?

Trenutno jih ni zdravljenja brez recepta za kraste ki jih je odobrila ameriška uprava za hrano in zdravila (FDA). Možnosti na recept vključujejo naslednje: Elimite je 5 -odstotna permetrinska krema, ki je na splošno učinkovita in varna, če se uporablja po navodilih.

Koliko časa traja, da ubijemo kraste?

Za the prvih nekaj dni do a teden, the izpuščaj in srbenje lahko poslabšajo med zdravljenjem. V štirih tednih vaša koža naj bi zdraviti. Če vaša koža ima če niste ozdravili v 4 tednih, morda še vedno pršice . Nekateri ljudje morajo zdraviti dva ali trikrat, da se znebite pršice.

Priporočena: