Kaj je Logan bar za razcepljeno ustnico?
Kaj je Logan bar za razcepljeno ustnico?

Video: Kaj je Logan bar za razcepljeno ustnico?

Video: Kaj je Logan bar za razcepljeno ustnico?
Video: Разница задних барабанов Рено Логан 2008 - 2015 2024, Junij
Anonim

Zaščita kirurškega mesta vašega otroka

Po operaciji boste morda ugotovili, da je vaš kirurg uporabil nekaj podobnega Loganova Luk (kovinski bar ) ali Steri-Strips, ki pomagajo zaščititi rez. Po operaciji bo vaš otrok imel mehko naslonjalo za roke ali komolce, da se prepreči drgnjenje ali zmešnjava z zarezo.

Kakšen zadrževalni mehanizem pa bi izbrali po popravilu razpoke?

Vaš otrok bi moral nositi naslonjala za roke (ne-ne) ves čas, da se prepreči, da bi se dotaknili ali dali kaj v usta. The naslonjala za roke odstraniti enega naenkrat dvakrat na dan 15-30 minut, da se omogoči vadba s komolcem.

Poleg tega, kako se prehranjujejo dojenčki po operaciji razcepa ustnic? Hranjenje navodila v prvem tednu po operaciji , ti boš krmo vašega dojenčka bodisi z brizgo, opremljeno s posebno mehko cevko, bodisi s posebno razcepljena ustnica hranilnik (npr. hranilnik Haberman). Bomo daj ti hranilnik, ki je tvoj kirurg odloči, da je najboljše za vas otrok.

Poleg tega, koliko časa traja operacija razcepljene ustnice, da se zaceli?

Večina otrok se približno teden dni po operaciji vrne k svojemu običajnemu vedenju. Običajno traja približno 3 do 4 tedne da se rez zaceli.

Kako se popravi razpokana ustnica?

Najpogostejša vrsta popravilo razpok ustnic je napredovanje rotacije popravilo . Plastični kirurg bo naredil rez na vsaki strani razcep Iz ustnica v nosnico. Dve strani ustnica nato zašijemo skupaj, pri čemer uporabimo tkivo z območja, da prerazporedimo in zapremo ustnica po potrebi.

Priporočena: