Kaj je zasebni klub Tabc odprti salon?
Kaj je zasebni klub Tabc odprti salon?

Video: Kaj je zasebni klub Tabc odprti salon?

Video: Kaj je zasebni klub Tabc odprti salon?
Video: RANGED TOURNAMENT 100vs100 - Totally Accurate Battle Simulator TABS 2024, Junij
Anonim

Kaj je a Zasebni klub ? Ko se vpišete na našo spletno stran TABC certifikacijski tečaj, se boste naučili, da v a zasebni klub , lahko alkoholne pijače postrežejo in uživajo samo člani, članovi družine ali gostje, ki jih pripeljejo v klub s strani člana.

Kaj je poleg tega zasebni klub za TABC?

The Zasebni klub Dovoljenje za registracijo je dovoljenje, ki ga izda TABC za nepridobitne subjekte kot npr klub organizacije in lože (Veterani tujih vojn na primer), ki imajo a klub hišo in želijo ponuditi alkoholne pijače klub člani.

Kaj je zgoraj, kaj je odprti salon Tabc? (b) Kot se uporablja v pododdelku (a)(1) tega oddelka, izraz » odprt salon ”Pomeni vsak kraj, kjer se alkoholna pijača prodaja ali ponuja v prodajo za pijačo s pijačo ali v lomljenih ali zaprtih posodah, ali kraj, kjer se katera koli alkoholna pijača prodaja ali ponuja za prodajo na kraju samem.

Kaj na ta način pomeni zasebni klub?

Toda na splošno a zasebni klub je a kraj za srečanje in druženje z ljudmi podobnih interesov. The klub je zasebno ker se ne more pridružiti ali vstopiti prav vsak. Morate biti član. To pomeni, da boste verjetno plačali članarino ali članarino.

Ali gostje zasebnega kluba plačujejo alkohol?

Imetnik a Zasebni klub Dovoljenje za registracijo (N) je dovoljeno za vročitev alkoholik pijače svojim članom in njihovim gost (s) za porabo v prostorih z dovoljenjem. Samo člani lahko plačati za storitev an alkoholik pijačo.

Priporočena: