Kako vstopim v zobozdravstveno šolo Howard?
Kako vstopim v zobozdravstveno šolo Howard?

Video: Kako vstopim v zobozdravstveno šolo Howard?

Video: Kako vstopim v zobozdravstveno šolo Howard?
Video: 5 NASVETOV; kako se spopasti s strahom pred zobozdravnikom! 2024, Junij
Anonim

Kandidati, ki želijo do zaprosi za sprejem do Howarda Univerza Fakulteta od Zobozdravstvo (HUCD) mora imeti dostop do internetu in oddati vlogo naprej -črtajte prek Ameriškega združenja Zobozdravstvene šole Aplikacijska storitev (AADSAS).

Na ta način ima univerza Howard zobozdravstveno šolo?

Howard University College od Zobozdravstvo je šolo od zobozdravstvo ki se nahaja v ameriškem mestu Washington, DC.. Je edini zobozdravstvena šola v Washingtonu, DC

Prav tako veste, ali je univerza Howard dobra zobozdravstvena šola? Po nedavni analizi je Univerza Howard območje je nevarno; the šolo poroča, da ima zelo slabo oceno za varnost v kampusu. Na podlagi 60 ocenjevalnih faktorjev, Zobozdravnik Univerze Howard program se uvršča Na vrh 50 Zobni Šole v ZDA in The Najboljša zobozdravstvena šola v okrožju Columbia.

Na kakšen način je najlažje vstopiti v zobozdravstveno šolo?

Skoraj povsod je najlažja šola za vstop bo država šolo kjer imate zakonito prebivališče. Nekaj je zasebnih šole ki so enostavno do Spraviti se v (NYU pride na misel), prijavite se na čim več, svojo prijavo pa primerjajte z merili za izbiro, kot sta DAT in GPA.

Kako dolgo je stopnja zobozdravstva?

Izobraževalne zahteve za postati a zobozdravnik zaključujejo podiplomski študij stopnjo , mimo Zobni Sprejemni preizkus (DAT) in zaključek štirih let študij zaslužiti doktorja Zobni Kirurgija ali zdravnik Zobni Zdravilo. Licenco morate pridobiti pri svojem državnem odboru zobozdravstvo opravljati poklic.

Priporočena: